Slobozia: Alexandru Silaghi - Elevul pasionat de web design

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru este atras de tot ce înseamnă informatică și internet
Alexandru este atras de tot ce înseamnă informatică și internet

Cea mai mare calitate a adolescentului este creativitatea, pe care o foloseşte pentru a crea site-uri pe internet. Cu unul dintre site-urile realizate de el, a participat la un concurs care a avut ca temă energia verde şi a reuşit să câştige locul I.

                                                                 Primul calculator
Alexandru avea doar 11 ani în momentul în care părinţii săi i-au cumpărat primul calculator, care l-a atras ca un magnet. Era tot timpul în faţa monitorului şi tasta ore întregi, fără oprire. Cu toate că nu ştia mai nimic despre computere, băiatul a încercat să descopere singur toate secretele maşinăriei primite în dar de la părinţii săi.
„Am fost foarte emoţionat în momentul în care am primit calculatorul. Petreceam câteva ore bune pe zi în faţa lui, încercând să îi aflu secretele, pe care, zic eu, am reuşit să le descopăr până la urmă“, rememorează Alexandru.

Atras de jocurile video
Odată ce a decoperit toate secretele calculatorului, Alexandru a început să îşi pună imaginaţia la treabă. „Pentru mine calculatorul este o unealtă, dacă îi pot spune aşa, care mă ajută să îmi dezvolt imaginaţia şi să creez. De fiecare dată când mă aflu în faţa lui, zeci de idei îmi trec prin minte“, spune adolescentul.
A încercat să creeze câteva jocuri video şi chiar hărţi pentru celebrul Counter Strike. Din păcate, din lipsă de timp, a fost nevoit să renunţe la acest tip de creaţie virtuală.
Realizează site-uri web
De fiecare dată când se aşeza în faţa monitorului, Alexandru era invadat de o sumedenie de idei care trebuiau puse în practică. Astfel, el a ales una care să îl poată ajuta să îşi dezvolte atât imaginaţa, cât şi cunoştinţele din domeniul tehnologiei informaţiei. S-a hotărât să realizeze site-uri pe internet.
Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite