Slobozia: Alexandru Coțarcă vrea să trăiască visul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este pasionat de instalații electrice, calculatoare și realizarea de machete. Visul său de mic copil este să reușească să emigreze în Statele Unite ale Americii și să locuiască în orașul New-York.

Și-a luat destinele în mâini de la vârsta de 14 ani și este mândru că a reușit să-și întrețină familia încă de la acea fragedă vârstă. Alexandru sau Sandu, cum îi spun amicii, a fost pasionat de mic copil de tot ce înseamnă electricitate, fire, cabluri, prize și tot felul de instalații electrice. A terminat o școală tehnică în Slobozia, care l-a inițiat în tainele meseriei de electrician. „De la 14 ani, m-am apucat să meșteresc tot felul de aparate. Nu mă consider electrician sau specialist, pentru că nu am niciun atestat în acest sens. Îmi place să mă caracterizez ca fiind un prestator de servicii de bună calitate. Nu mă las până nu rezolv lucrarea respectivă“, spune Sandu.

Solicitări masive

Datorită faptului că era un bun profesionist, care nu făcea treburile cu jumătate de măsură, a fost solicitat de nenumărate persoane pentru lucrări la rețelele electrice sau chiar termice și sanitare. „Am furat meserie de unde s-a putut. Stăteam lângă profesioniști ore întregi și încercam să înțeleg cum se face. În timp, mi-am extins cv-ul cu reparații, instalări și finisări de instalații electrice, sanitare, termice sau montaje de mobilier. Am avut lucrări când câștigam 15-20 de milioane, dar și lucrări unde nu mă alegem cu mare lucru“, spune Alexandru.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite