Alcoolul şi neatenţia fac noi victime pe şoselele din judeţul Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente de circulaţie s-au produs ieri, pe raza judeţului Ialomiţa. În ambele cazuri şoferii vinovaţi s-au ales cu dosare penale.

Un bucureştean de 47 de ani, aflat în stare de ebrietate, a provocat un accident de circulaţie, în urma căruia a juns la spital. Accidentul s-a produs ieri după-amiază, pe DN 1D, în afara localităţii Jilavele. Aflat la volanul unui Jeep, barbatul nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un Tir, aflat în faţa sa şi s-a înfipt în spatele remorcii.

Bărbatul a suferit răni uşoare şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Urziceni, unde i s-au prelevat probe biologice. Bărbatul se afla în stare de ebrietate, aşa că s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot ieri, pe raza localităţii Ţăndărei, un scuterist a fost acroşat de un şofer imprudent. Conducătorul scuterului, un bărbat de 57 de ani, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, fiind diagnosticat cu multiple leziuni în zona membrelor inferioare. Vinovatul, un şofer de 63 de ani, s-a ales cu dosar penal.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite