„Adevărul de Seară“ Slobozia, aşteptat ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a fost lansat primul număr al cotidianului „Adevărul de Seară“ în reşedinţa judeţului Ialomiţa, Slobozia.

Chiar de la primul număr, „Adevărul de seară“ a dat lovitura în Slobozia. Dornici de a afla cele mai proaspete informaţii din oraşul lor, locuitorii au luat cu asalt standurile portocalii amplasate pe stradă.

„Aşteptam cu sufletul la gură încă de aseară să apară. Am văzut că e pusă cutia dar ziarul nu mai venea“, spune Olimpia Roşu (75 de ani). Pensionară de mai bine de 20 de ani, femeia mai adaugă „acum avem ziar şi-l voi citi pagină cu pagină în fiecare seară“. 
Daniel Nica, (34 de ani), crede că „Adevarul de seară“ este un ziar util deoarece „cetăţenii în sfârşit au ocazia să se informeze pas cu pas despre tot ce mişcă în Slobozia“.

Ce vor cititorii

Locuitorii municipiului din reşedinţa judeţului şi-au exprimat opinia şi despre subiectele pe care echipa redacţională ar trebui să le trateze în paginile „Adevărului de Seară“.

„Ne-am dori să aflăm cât mai multe lucruri despre hotărârile pe care autorităţile locale le iau în ceea ce ne priveşte pe noi locuitorii din oraş“, este de părere Constantin Marinache (47 de ani).
 Slobozia este cel de-al 33-lea oraş din ţară în care ziarul „Adevărul de Seară“ apare. Standurile portocalii de unde locuitorii îl pot lua, sunt aşezate în zona centrală a municipiului şi pe cele mai circulate străzi.


Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite