Slobozia: Adevărul de Seară vă spune unde vor fi amplasate radarele săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rutieriştii îi vor sancţiona pe şoferii care nu respectă legislaţia
Rutieriştii îi vor sancţiona pe şoferii care nu respectă legislaţia

Drumurile naţionale care tranzitează judeţul Ialomiţa vor fi împânzite de radare. Şoferii dornici de adrenalină vor fi traşi pe dreapta şi sancţionaţi. Poliţiştii Serviciului Rutier vor fi cu ochii în patru după vitezomani încă de astăzi. Aparatele radar vor fi amplasate pe DN2 - E85, pe raza localităţilor Urziceni şi Ciochina, dar şi pe DN2A - E60, în zona Stejaru.

Luni, participanţii la trafic trebuie să circule cu atenţie pe DN2 - E85, între Ciochina şi Balaciu, DN2A - E60, pe raza localităţii Malu şi a oraşului Ţăndărei, în municipiul Slobozia, pe DN 21, la Movila pe DJ 212. Marţi, aparatele radar vor fi amplasate pe tronsonul DN2 - E85, cuprins între localităţile Perieţi şi Coşereni, DN2A - E60, între Andrăşeşti şi Bucu, în muncipilul Slobozia, pe DJ 203 şi la Feteşti, pe DN3A.

Miercuri, conducătorii auto se vor întâlni cu poliţiştii Servicilui Rutier la Urziceni, pe DN2 - E85, pe DN2A - E60, între localităţile Stejaru şi Ograda, şi pe DN2C, în municipiul Slobozia. De asemenea, un alt echipaj va fi prezent şi în municipiul Feteşti, pe DN3A. Radarele vor fi prezente pe şoselele judeţului şi joi, pe DN2 - E85, între Cotorca şi Sineşti, la Perieţi, pe DN2A - E60, şi în oraşul Ţăndărei, pe DN2C. Vineri, şoferii trebuie să conducă prudent pe DN2 - E85, între localităţile Căzăneşti şi Lilieci, pe DN2A - E60, la Misleanu, Slobozia şi Ograda, dar şi la Făcăieni, pe DN3B.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite