Acorduri incaşe pe străzile Sloboziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bolivienii din trupa Inka’s Spirit au scos oamenii din casă, la Slobozia. Cu un repertoriu de melodii din folclorul sud-american, urmaşii de azi ai imperiului incaş au stîrnit admiraţie şi ropote de aplauze.

La zi de sărbătoare
Cu ocazia zilelor municipiului Slobozia, locuitorii oraşului pot aprecia o parte din cultura incaşă, datorită prezenţei pe Bulevardul Matei Basarab a formaţiei boliviene de folclor Inka’s Spirit.  Cu o prezenţă scenică ce aminteste de personajele filmului „Ultimul Mohican“, bolivienii au cântat mai bine de 5 ore sub un soare arzător, în faţa trecătorilor încântaţi.

La Slobozia, ca la ei acasă
La Slobozia au ajuns in vara lui 2006, la rugămintea unui prieten din oraş, pe care l-au cunoscut pe litoral. Au venit, le-a placut şi de atunci continuă să vină în fiecare an.
„Aveţi un oraş frumos, modern iar oamenii de aici iubesc muzica noastră. Ne face o deosebită placere să revenim, an de an, la Slobozia“ declară intr-o română perfectă liderul trupei ,Wuara.

Asaltul Ardealului
De la Slobozia bolivienii vor încerca să cucerească publicul din Ardeal. Vor merge la Sibiu, Cluj, Alba-Iulia, Braşov iar peste o lună vor năvăli în forţă pe litoral.
„După ce sezonul estival din România se va termina vom merge mai la sud, în Spania, iar de Crăciun vom cânta pe străzile din Viena. Ne vom întoarce sigur la anul, in România“ declara optimist liderul trupei, Wuara.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite