Accident rutier spectaculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noaptea trecută, trei tiruri au făcut impracticabil drumul spre Bucureşti, în zona localităţii Sărăţeni , mai bine de o oră .

Şoferii autovehicolelor au trecut prin clipe de coşmar. Unul dintre aceştia, în vârstă de 22 de ani din Brăila, mergea spre capitală şi tracta tirul condus de un alt şofer de 34 de ani.  La un momendat, din cauza unei frânări bruşte, cele două maşini s-au desprins şi au intrat în şanţ. Din sens opus, se deplasa un alt autotren, condus de un conducător auto de 43 de ani, care, încercând să evite o posibilă coliziune cu cele două maşini avaritate, a răsturnat pe şosea întreaga încarcătură de reziduri industriale pe care o transporta.
 
Din fericire, în urma acestui accident nu au fost înregistrate victime, însă, din cauza mastodonţilor rasurnaţi pe şosea, circulaţia în zonă a fost blocată aproape o oră. “Şoferul de 22 de ani, care conducea primul tir, s-a ales cu amendă contravenţională în valoare de 540 de lei” , declară inspectorul Daniela Salaoru purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa

Sofer prins fără permis
Tot noaptea trecută, în urma unui control de rutină al poliţiştilor, un şofer bucureştean s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan fără să aibă permis. Tânărul, împreună cu alţi 4 prieteni, venea de la Drăgoieşti şi mergea către Moviliţa.

La un moment dat a fost tras pe dreapta de către oamenii legii. În momentul în care i s-au cerut actele acesta nu a avut ce să arate agenţilor, motiv pentru care a fost sancţionat corespunzător.

Fapta pe care a comis-o este destul de gravă, “potrivit încadrării juridice a faptei, dosarul penal i-a fost întocmit pentru conducere pe drumuri a unui autovehicul, de către o persoană fără a poseda permis de conducere “, adaugă purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, inspectorul Daniela Salaoru.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite