Slobozia: Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte maşini au fost implicate în două accidente rutiere produse în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui. Din această cauză, traficul a fost deviat timp de două ore pe ruta Drajna-Slobozia.

UPDATE: ora 11.45: Traficul pe Autostrada Soarelui a fost reluat şi pentru a se evita riscul producerii unor alte evenimente rutiere, poliţiştii supraveghează în acest moment circulaţia pe A2.

Cele două evenimente rutiere de pe A2 s-au petrecut la scurtă durată unul după celălalt. Primul a avut loc la ora 7.30. Şoferii a trei autoturisme înmatriculate în Bucureşti, Argeş şi Ilfov nu au respectat distanţa corespunzătoare şi s-au ciocnit. În urma accidentului, trei pesoane au fost rănite uşor. La doar 15 minute distanţă, alţi patru şoferi, toţi din Bucureşti, au produs un carambol pe A2. Cauza a reprezentat-o şi de această dată,nerespectarea distanţei corespunzătoare de mers. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. „Din cauza celor două accidente, se circulă cu dificultate pe A2. Va mai dura cel puţin 50 de minute până când traficul va fi complet fluidizat“, a declarat subinspectorul Adrian Creangă, din cadrul Centrului Infotrafic.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite