Slobozia: Accident de muncă tragic la Urziceni / Un bărbat de 38 de ani a decedat în urma unei explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona industrială a municipiului Urziceni a fost astăzi scena unui teribil accident de muncă, în urma căruia un bărbat de 38 de ani, din Alexeni, şi-a pierdut viaţa. Un alt bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitate, este în stare gravă.

UPDATE: ora 10.47 - Accidentul de muncă a avut loc în curtea societăţii Alcoprod. Cei doi bărbaţi încercau să schimbe cauciucul unei vole. Explozia anvelopei a fost fatală pentru bărbatul de 38 de ani. Bărbatul de 53 de ani, rănit în accident, a fost transportat la Spitalul Floreasca.

„A fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Prezenta multiple leziuni în zona craniului, însă era conştient şi stabil hemodinamic“, spune Carmen Zaharia, una dintre asistentele Spitalului din Urziceni.

„Din primele cercetări, reiese faptul că cei doi bărbaţi, angajaţi ai unei societăţi comerciale din Urziceni, încercau să schimbe roata la o volă, care a explodat. În urma accidentului, bărbatul de 38 de ani a decedat, iar cel de 53 de ani este în stare gravă“, precizează Andreea Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite