Slobozia: Abţiguit bine, a intrat cu TIR-ul în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara zilei de duminică, 13 iunie, şoferul unui autotren a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, a acroşat un autoturism şi a intrat, apoi, în casa unui cetăţean din comuna Sfântu Gheorghe. Cercetările au reliefat faptul că şoferul condusese sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul „afumat“ al Tir-ului, un bărbat de 43 de ani, din comuna Ion Roată, se îndrepta spre Urziceni, în momentul când a efectuat o manevră de depăşire a unui autovehicul, încălcând marcajul axial continuu.

La revenirea pe banda sa de mers, conducătorul auto nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat cu roata dreapta spate a semiremorcii autoturismul pe care încerca să-l depăşească, după care a pierdut controlul volanului şi a intrat cu partea din faţă într-un gard, iar, apoi, într-o casă de pe marginea drumului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autotractorului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta rămânând internat.

Bărbatul a fost testat alcoolscop, aparatul Drager indicând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge de peste 0,80 mg/l.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite