Slobozia: A vrut să moară ca Mădălina Manole şi a reuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a urmărit la televizor tragedia cântăreţei, Elena Constantin (58 ani), din Ograda, şi-a curmat viaţa folosind aceeaşi substanţă fatală: Furadan

Rudele şi apropiaţii femeii au venit ieri să ridice cadavrul Elenei de la Morga Spitalului Judeţean. Oamenii nu îşi pot imagina cum a reuşit femeia să facă rost de pesticidul cu care şi-a luat viaţa.

Elena Constantin (58 ani) şi-a găsit sfârşitul joi după amiază, într-o casă abandonată, aflată pe aceeaşi stradă cu locuinţa sa, din comuna Ograda. Trupul său a fost descoperit în jurul orei 18.00, de către unul dintre cei trei copii ai săi. 

„După ce a pregătit masa de după-amiază, a ieşit afară. Am căutat-o, însă nu i-am dat de urmă. A găsit-o unul din băieţii mei, căzută acolo, în casa părăsită“, spune  Ion Constantin (59 ani), soţul femeii. Bărbatul este convins că soţia sa a recurs la acest gest necugetat pentru că era foarte deprimată. „A avut mari certuri cu o noră. Niciodată nu s-au înţeles. Sunt convins că acesta este motivul care a făcut-o să îşi ia zilele“, recunoaşte îndurerat bărbatul.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

O brăileancă a încercat să se sinucidă cu furadan, după modelul Mădălina Manole

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite