A venit circul la Slobozia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul Safari are astăzi primul spectacol al vedetelor junglei africane: elefanţi, tigri şi lei, de la ora 18.00; preţul biletelor variază între 10 şi 40 de lei

În spatele cortinei, se întâmplă lucruri grave. Animalele sălbatice nu sunt tratate ca nişte staruri. Stau închise în cuşti în care abia se pot mişca şi beau apă cu porţia.

Carla şi Ranny sunt cei doi elefanţi care îi vor încânta pe copiii care vor veni la circ

Spectacolul pe care cele două pachiderme de cinci tone fiecare îl vor susţine este cu totul şi cu totul special. Ei vor avea mai multe numere de dresaj. Alături de ei, va evolua în aplauzele tuturor şi hipopotamul Lynna. Femela de trei ani a fost adusă special din savana africană, tocmai pentru a-i distra pe micuţii din Slobozia. Cele trei necuvântătoare îşi vor începe, însă, spectacolul morocănoase din cauza condiţiilor pe care le oferă organizatorii.

„Animalele sunt stresate pentru că sunt ţinute în cuştile prea mici şi în care nu se pot mişca liber. Am întârziat, ce-i drept, cu pregătirile şi tocmai de aceea se întâmplă acest lucru“, a declarat administratorul circului venit la Slobozia, Bernard Hollandaire.

Mai mult decât atât, animelele abia dacă vor avea cu ce să se răcorească. Deşi au nevoie de peste 12.000 de litri de apă, stăpânii lor abia dacă le pot asigura 8.000 de litri.

„Nu avem bani ca să le asigurăm necesarul de apă. E adevărat că aceste animale au nevoie de mai mult, dar ne descurcăm şi noi cum putem“, mai spune Bernard Hollandaire.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite