Slobozia: A slabit 60 de kilograme în jumatate de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul anului 2010, Daniel Sulugiu (34 de ani) cântarea 187 de kilograme, fiind diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul III. După o luptă formidabila, tânarul a reuşit să slăbească 60 de kilograme.

Din cauza kilogramelor acumulate de-a lungul timpului, Daniel îşi pierduse locul de muncă, era predispus, în fiecare clipă, la infarct sau atac cerebral şi abia mai putea sa mai meargă.

Daniel Sulugiu a fost atras de sporturile de contact de mic copil. Dotat cu un fizic impresionant, tânarul din Slobozia a practicat lupte libere şi box, iar, apoi, s-a angajat ca bodyguard, pentru diferite firme. La o înalţime de 1,90 m, acesta cântarea, pâna în urma cu şase ani, 90-100 de kilograme, o greutate care nu îl incomoda deloc în activitaţile zilnice, ba dimpotrivă. Metabolismul sau a început sa se deregleze imediat dupa ce s-a  însurat şi a fost nevoit sa lucreze numai noaptea.

„Cred că de la munca prestată noaptea am început sa-mi dau peste cap metabolismul. Erau frecvente serile când mâncam, alaturi de colegi, gratare, fripturi, chiar şi la trei dimineaţa. Din acel moment, am început sa capat proporţii“, spune Daniel Sulugiu.

Şi-a pierdut locul de munca

În câţiva ani, a continuat sa se îngraşe, ajungând la începutul acestui an sa cântareasca peste 180 de kilograme. Din cauza grasimii acumulate, obosea foarte repede şi nu mai putea sa faca faţa la locul de munca. „Am fost nevoit sa renunţ la slujbă pentru că nu mai puteam sa merg. Mă dureau picioarele din cauza greutaţii corpului şi abia mai mergeam câteva sute de metri“, spune Daniel.

În primavara acestui an, şi-a facut analizele la Institutul Parhon, din Capitală, unde i s-a pus sumbrul diagnostic: obezitate morbidă de gradul III. „Doctorii mi-au zis că sunt extrem de fragil, fiind predispus, în fiecare clipa, la un atac cerebral sau infarct. M-am speriat şi am zis că trebuie sa fac ceva“, spune tânarul.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite