Slobozia: A pus pe jar medicii şi asistentele de la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a băut bine, unui tânăr din Slobozia i s-a făcut rău şi a mers la spital. Pentru a primi mai repede consultaţii, el a început facă scandal ameninţându-le pe aistente că a consumat droguri şi că este periculos.

Daniel Niţă (29 de ani) a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia în această dimineaţă la ora 4.00. Bărbatul era în stare de ebrietate şi abia se mai putea ţine pe picioare.

Nervos, el a început să ţipe că vrea să primească mai repede îngrijiri medicale. Mai mult, el le-a declarat medicilor că a consumat heroină şi că va începe un adevărat tărăboi dacă nu este consultat.  Bărbatul s-a potolit abia în momentul în care pe uşa Unităţii Primiri Urgenţe au intrat poliţiştii, chemaţi de câteva aistente.

„Oamenii legii au mers la faţa locului în urma unei solicitări venite din partea unităţii spitaliceşti. Vom continua cercetările pentru a stabili dacă respectivul tânăr este într-adevăr consumator de stupefiante“, a declarat Andreea Dănilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

După două ore în care cadrele medicale au încercat să îi preleveze probe de sânge pentru a vedea dacă tânărul a cosumat sau nu droguri, Daniel a părăsit unitatea spitalicească şi a plecat acasă.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite