Slobozia: A murit victima exploziei de la bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Dobruţchi (34 de ani) şi-a găsit sfârşitul noaptea trecută în salonul Spitalului de Arşi din Bucureşti, unde fusese internat în urmă cu o săptămână. Explozia i-a provocat bărbatului răni foarte grave. Peste 70% din suprafaţa corpului său fusese arsă şi suferise multiple traumatisme craniene deoarece, în urma exploziei, Alexandru a fost aruncat în plină stradă, tocmai de la etajul al doilea.

Internat în urmă cu aproximativ o săptămâna la Spitalul de Arşi din Bucureşti, Alexandru Dobruţchi (34 de ani), victima exploziei de la blocul F6, şi-a găsit sfârşitul pe patul de spital, noaptea trecută. În fiecatre zi petrecută la secţia de Terapie Intensivă a unităţii spitaliceşti bărbatul s-a chinuit să supravieţuiască.

Alături de soţia sa, Anca Dobruţchi (30 de ani) avea un copil de patru ani,pe nume Cătălin, iar femeia era acum gravidă în luna a patra cu cel de-al doilea. Bărbatul muncea ca paznic la conducta de termoficare a Sloboziei, din zona Combinatului Amonil.

„Mă duc să îl aduc acasă“
În această dimineaţă, soţia bărbatului a plecat către Bucureşti, pentru a ridica trupul neînsufleţit al bărbatului. Femeia a rămas încremenită în momentul în care medicii au sunat-o să îi spună că Alexandru nu mai este.

„M-au sunat aseară de la spital şi mi-au zis că a murit bărbatul meu. Acum sunt în autobuz şi mă duc să îl aduc acasă“, a spus femeia printre lacrimi.

image
image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite