Slobozia: A murit la doar 16 ani, conducând mașina prietenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din comuna Traian, de doar 16 ani și, bineînțeles, fără permis de conducere a decedat azi-noapte, în urma unui accident de circulație în apropierea localității Iazu. Tânărul șofer neexperimentat a executat o manevră greșită și mașina s-a răsturnat. Alți doi pasageri ai mașinii au suferit răni ușoare.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei două noaptea, pe DJ 203, pe tronsonul Iazu- Smirna. În mașină, erau trei persoane, șoferul de 16 ani și alți doi tineri de 18 și, respective, 23 de ani din comuna Traian.

„Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că imprudența și lipsa de experiență în conducere a tânărului de doar 16 ani, fără permis de conducere,  a fost cauza accidentului. Acesta a pierdut, într-o curbă, controlul volanului mașinii Cielo și s-a răsturnat de mai multe ori. Din păcate, șoferul a decedat“, declară Daniela Salaoru, purtător de cuvânt IPJ Ialomița.

Ceilalți doi tineri aflați în autoturism au suferit răni ușoare și sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Din cercetările polițiștilor, rezultă că mașina aparține unuia din tinerii răniți, care a fost testat cu aparatul Drager. Rezultatele testului indică faptul că tânărul consumase băuturi alcoolice.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite