Slobozia: A murit după ce a căzut în gol de la o înălţime de patru metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii SMURD l-au transportat pe bătrân la spital
Pompierii SMURD l-au transportat pe bătrân la spital

Ieri după amiză, Neagu  Guţu (79 ani), un localnic din Feteşti, şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic. Bătrânul a căzut în gol de la o înălţime de peste patru metri. Omul a mers la un vecin şi i-a cerut o scară, după care s-a urcat pe acoperişul locuinţei sale ca să înlocuiască ţiglele vechi şi să cureţe hornul încărcat de funingine.

În timp ce lucra, bătrânul s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit la pământ. Când şi-a văzut soţul zăcând fără suflare, nevasta bătrânului a început să strige cu disperare după ajutor. Înmărmurită de spaimă, femeia a sunat la numărul de urgenţă 112, iar victima a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul  Municipal din Feteşti.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru a-i acorda îngrijiri unui bătrân. Victima a fost transportată imediat la spital.“ a declarat George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Bătrânul a ajuns la spital în stare de inconştienţă şi dădea semne că îşi pierduse funcţiile vitale. Mai mult, acesta era în comă de gradul IV şi avea multiple leziuni în zona capului şi a toracelui. Minute în şir s-au chinuit medicii să îl resusciteze, dar eforturile lor s-au dovedit a fi zadarnice. Omul a murit în braţele lor.

„Am încercat să facem tot posibilul pentru a-i putea restabili funcţiile vitale, însă leziunile pe care le avea erau încompatibile cu viaţa. Suferise mai multe fracturi craniene şi la nivelul toracelui.“ a declarat medicul chirurg Stelian Barcari, managerul Spitalului Municipal din Feteşti.
  

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite