Slobozia: A fost aleasă cea mai frumoasă fată din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Vintilescu (stânga) şi Andreea Constantin (dreapta) - Miss Slobozia 2010 şi, respectiv, 2011
Oana Vintilescu (stânga) şi Andreea Constantin (dreapta) - Miss Slobozia 2010 şi, respectiv, 2011

Şapte tinere s-au întrecut aseară în competiţia frumuseţii. Prestaţia fetelor a fost aplaudată la scenă deschisă de către publicul venit să le vadă. În final, Andreea Constantin (19 ani) a primit, aseară, titlul de Miss Slobozia. Tânăra a mai participat şi anul trecut la acest concurs şi a reuşit să obţină locul I.

Serbările oraşului s-au încheiat aseară cu tradiţionalul concurs de frumuseţe Miss Slobozia. Şapte domnişoare au încercat să convingă juriul că merită titlul de cea mai frumoasă fată din urbe. Emoţionate, fetele au urcat pe scenă în aplauzele sutelor de spectatori veniţi să le vadă. Câţiva tineri încercau să le încurajeze de pe margine:  „Elena, baftă Elena! Tu vei câştiga!”, strigau ei în cor.

Candidatele la titlul de Miss au trecut prin trei probe. Prima dată, ele au defilat în faţa publicului în ţinute de zi, apoi au îmbrăcat ţinute sport, iar la ultima probă concurentele au purtat rochii de seară. În pauzele dintre probe, atmosfera a fost întreţinută de ansamblurile folclorice internaţionale, venite în oraş cu ocazia festivalului de muzică populară Floare de pe Bărăgan, şi de o trupă de muzică rock din Bulgaria.

Miss 3

„A fost o ediţie a sărbătorilor destul de reuşită şi mă bucur că oamenii au venit în număr mare să vadă surprizele pe care noi le-am pregătit special pentru ei. Cât despre concurentele de la Miss Slobozia, pot spune că juriul s-a decis cu greu pe care să o desemneze câştigătoare”, a declarat Ionel Constatin, organizatorul Sărbătorilor Sloboziei.

„Mă duc acasă să învăţ”

Intrată pe poziţia a treia în competiţie, titlul de Miss Slobozia i-a revenit Andreei Constantin (19 ani).  Tânăra a mai participat până acum la două concursuri de frumuseţe. În anul 2009, a obţinut titlul de Miss Mărţişor, iar anul trecut, tot la Miss Slobozia, a luat locul I. Cea mai îndrăgită probă a concurentei a fost cea a rochiilor de seară. „Am avut foarte multe emoţii şi nu mă aşteptam să reuşesc. Mă uitam la celelate concurente şi mi s-au părut mult mai frumoase. Sunt tare fericită”, a declarat fata.



Astăzi, Andreea trece din nou prin emoţii. Proaspăt absolventă de liceu, ea va susţine prima probă a bacalaureatului, cea la limba şi literatura română, proba orală. „Mă duc acasă să mai învăţ ca să fiu pregătită la examen”, a spus Miss Slobozia imediat după terminarea concrusului de frumuseţe. Pe viitor, Andreea nu se gândeşte la o carieră în modeling, ea vrea să îmbrace haina de poliţist.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Miss 2
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite