Slobozia: A dispărut fără urmă, în miezul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lenuța Ștefan, în vârstă de 50 de ani, din Slobozia, este căutată, de trei zile, de familie, polițiști și jandarmi. Femeia a dispărut, fără urmă, în timp ce se ducea la serviciu. 

În dimineața zilei de duminică, 27 iunie, Lenuța Ștefan le-a spus membrilor familiei că se duce la serviciu. A plecat din locuința sa, situată pe bulevardul Chimiei, în jurul orei 9, dar nu a ajuns la sediul firmei unde lucra, pe bulevardul Matei Basarab. Nimeni nu a vazut-o și nu a putut să ofere nicio informație legată de ea. Rudele spun că, deși, era un pic deprimată, în ultima vreme, este exclus ca ea să se fi gândit la sinucidere.

„Era un pic îngândurată în ultima perioadă. Există unele datorii la firma pe care o administrează mama, dar unele normale pentru orice firmă din România, în aceste vremuri de criză. În niciun caz, nu sunt datorii care să o facă să-și pună capăt zilelor“, declară Marius Ștefan, fiul dispărutei.

Rudele au anunțat Poliția încă de duminică seara și, împreună cu jandarmii, au căutat-o pe femeie în tot orașul, prin parcuri, pe malul râului Ialomița sau la rude și prieteni. Nicăieri nu este de găsit.

În momentul dispariției, Lenuța Ștefan era îmbrăcată în fustă și bluză neagră și avea o geantă de aceeași culoare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite