Slobozia: 400 de elevi din Gârbovi trimişi acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mini vacanţa de 1 decembrie a fost prelungită cu încă o zi pentru elevii din comuna ialomiţeană Gârbovi.  Din cauza problemelor la reţeaua electrică, şcoala din localitate a rămas în beznă şi fără căldură.

Condiţiile meteo neprielnice s-au abătut şi asupra localităţii Gârbovi. Încă de ieri, cele peste 4.000 de suflete din comună stau pe întuneric. Cu toate că echipele s-au deplasat la faţa locului pentru a remedia situaţia, locuinţele oamenilor sunt şi acum în beznă.

Aceeşi situaţie este şi la şcoala din localitate. Lipsa de electricitate a făcut imposibilă pornirea centralei care să încălzească unitatea de învăţământ. Astfel, conducerea şcolii a luat decizia ca cei peste 400 de elevi să îi trimită acasă.

„Nu aveam cum să îi ţinem la şcoală, pentru că centrala nu porneşte şi nu avem cum să încălzim unitatea. Aşa că le-am zis tuturor să meargă acasă“ a declarat Virgina Marin, directorul şcolii din Gârbovi. Elevii vor recupera orele pe care le-au pierdut astăzi într-unul din week-endurile viitoare.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite