Tarabele la control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţii din Piaţa Agroalimentară din Slobozia, controlaţi de poliţişti şi jandarmi.

În această dimineaţă, poliţiştii si jandarmii au împânzit  Piaţa Agrolalimentară din Slobozia. Oamenii legii au verificat dacă preţurile pe care comercianţii le practică sunt corepsunzătoare cu cele înscrise în documentele financiar-contabile. De asemenea, aceştia au încercat să depisteze şi persoanele care fac comerţ ilicit cu ţigări de contrabandă.

„Au fost descoperite două societăţi comerciale care nu aveau afişate preţutrile pentru produse şi care încercau să-i păcălească pe cumpărători. Acestea vor fi sancţionate cu amendă de până la 1.000 de lei”, declară subcomisarul Maria Baciu, şeful biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia.

E bine şi pentru ei

Comercianţii au privit cu ochi buni acţiunea demarată de oamenii legii şi susţin că doar aşa vor intra cu toţii în legalitate şi nu vor mai fi amendaţi.

„ Eu vând produse alimentare de un an de zile. E bine ce au făcut, numai aşa ne învăţăm minte” spune Ionel Ciurea (30 de ani), unul dintre comercianţii a cărui tarabă a fost luată la puricat astăzi. Astfel de acţiuni vor contiuna şi în zilele următoare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite