Slobozia: Autostrada Soarelui, blocată de mai bine de şapte ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul pe Autostrada Soarelui este blocat între Drajna şi Lehliu, urmare a unui accident produs azi-noapte.

UPDATE: ora 11.45: Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui se desfăşoară în condiţii normale, pe ambele sensuri. Precizăm faptul că, din cauza producerii unei tamponări între două autotrenuri la kilometrul 99, traficul pe Autostrada A2 a fost întrerupt total în această dimineaţă, vreme de mai multe ore, poliţiştii rutieri deviind circulaţia pe la Lehliu şi Drajna. Din aceeaşi cauză, traficul pe DN3A Lehliu-Drajna(judeţul Călăraşi) se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

UPDATE: ora 09.55: Accidentul produs azi-noapte a provocat pagube deloc neglijabile, a căror valoare urmează a fi stabilită de reprezentanţii CNADNR. „Pagubele sunt însemnate. Vom face o verificare în teren şi vom stabili valoarea daunelor“, a declarat Adrian Ionescu, reprezentant al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Druuri Naţioanle din România.

UPDATE: ora 09.20: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe sensul Constanţa-Bucureşti al Autostrăzii Soarelui a revenit la normal.

Amintim faptul că, din cauza producerii unei tamponări între două TIR-uri, circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui fusese întreruptă timp de mai multe ore, pe ambele sensuri, pe tronsonul kilometric 65-105, între localităţile Lehliu şi Drajna.

Pe sensul către litoral, circulaţia autovehiculelor este, în continuare, deviată pe Lehliu.

Din cauza unui accident produs azi-noapte între două tiruri încărcate cu pietriş, Autostrada Soarelui este blocată de mai bine de şapte ore. Circulaţia a fost întreruptă complet între localităţile Drajna şi Lehliu până în jurul orei 8:30, când s-a deschis sensul de mers spre Bucureşti. „În acest moment se lucrează cu utilaje grele pentru ridicarea TIR-urilor de pe autostradă“, a declarat subinspectorul Adrian Creangă, Centrul Infotrafic.

Circulaţia va reveni la normal abia în a doua parte a zilei. „După degajarea carosabilului, acesta trebuie spălat, aşa că sensul de mers spre Constanţa va mai sămâne închis câteva ore“, mai spune subinspectorul Adrian Creangă.

Poliţiştii acţionează în continuare pentru devierea traficului în punctele Drajna şi Lehliu.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite