Şlagărele româneşti renasc pe scena de la Amara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acesta seară, în incinta grădinii de vară a vestitei staţiuni din Bărăgan are loc a 44-a ediţie a Festivalului „Trofeul Tinereţii“. Anul acesta în concurs vor intra 12 interpreţi, veniţi din toate colţurile ţării.

Aceştia vor interpreta melodii cunoscute din perioada de aur a muzcii româneşti şi se vor lupta să pună mâna pe mare premiu în valoare de 3.000 de lei. Festivalul „Trofeul Tinereţii“ din staţiunea balneară Amara este cel mai longeviv concurs de interpretare muzicală din ţară. Spectacolul debutează în această seară de la ora 20.00, moment în care fiecare dintre cei 12 concurenţi va interpreta melodiile pe care le-au pregătit.

Ca în fiecare an, aceştia vor readuce la viaţă cele mai frumoase piese din repertoriul muzicii uşoare româneşti, interpetare de artişti care au făcut istorie precum Angela Similiea, Mihaela Runceanu, Dan Spătaru sau Mădălina Manole.

După ce fiecare concurent îşi va interpreta melodiile, urmează recitalurile artiştilor. Pe scena de la Amara vor urca în seara aceasta Direcâia 5, Andra şi Cătălin Crişan. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite