Șeful magazinului Lidl Slobozia a fost arestat pentru delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost încarcerat în arestul IPJ Ialomița
Tânărul a fost încarcerat în arestul IPJ Ialomița

Bărbatul și-a însușit într-un interval de câteva săptămâni suma de 77 de mii de lei. Mai mult decât atât, a întocmit documente false pentru a acoperi fapta comisă. Banii i-a cheltuit la jocuri de noroc.

Tânărul este din Slobozia și are 29 de ani. A deținut funcția de șef al magazinul Lidl până vineri, când șeful de vânzări a observat că din unitatea comercială lipsește suma de 77 de mii de lei. Acesta  a sunat de urgență la 112.

În urma activităților de investigare, polițiștii au stabilit că vinovat de dispariția sumei de bani este chiar șeful de magazin. Tânărul și-a însușit sistematic în perioada noiembrie –decembrie din seiful societății banii proveniți din vânzări, pe care i-a cheltuit la jocurile de noroc.

“La câteva ore de la sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat de polițiști și reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Instanța a emis ieri pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat Agentul Iuliana Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite