Se prostituau în clădirea grădiniţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De ani buni, părinții își aduc copiii la grădinița de lângă bordel foto: Alexandru Boștină
De ani buni, părinții își aduc copiii la grădinița de lângă bordel foto: Alexandru Boștină

Servicile sexuale era prestate în baia comunală din Slobozia, situată în imobilul în care învață aproape 100 de copii

Un caz uluitor de prostituţie s-a petrecut ani la rând în clădirea unei grădiniţe centrale din Slobozia, fără ca autorităţile să se sesizeze. Totul avea loc în adăpostul social de la Baia Comunală, în a cărei aripă sudică funcționează o grădiniţă. Zece persoane – o femeie, un copil și opt bărbați – fuseseră racolați de un cuplu ce locuia alături.

Relu şi Raluca Pîrvu au devenit „stăpânii“ nevoiașilor, promițându-le bani dacă încep să se prostitueze sau să cerșească. Cine nu aducea zilnic bani, minimum 50 de lei, era bătut crunt. De regulă, fiecare aducea zilnic sume cuprinse între 100 şi 200 de lei, cu menţiunea că din prostituție se strângeau chiar şi 1.300 de lei într-o zi. Femeia acostau bărbaţi pe stradă şi, în schimbul a 20 de lei, întreţinea raporturi sexuale cu aceştia, reuşind de multe ori să le sustragă şi portofelele. Toţi banii, până la ultimul leu, ajungeau la Relu şi Raluca Pîrvu.

Trimiși la produs în Italia și Germania

Doi dintre bărbați au fost trimiși și în străinătate, la produs. Anchetatorii au stabilit că Nelu Ionuţ Ioniţă şi Cezar Traicu s-au prostituat în Italia și Germania, fiecare act sexual fiind taxat cu sume cuprinse între 50 şi 100 de euro. Cei doi nu recunosc însă nimic. „Cum să mă trimită pe mine Relu la produs? Ce, am patru ani? Eu sunt gay, dar nu fac sex pe bani. E o manevră, nu ne ia nimeni în considerare, pentru că suntem homosexuali“, afirmă Nelu Ioniţă (25 ani). „Eu am declarat la procuror că nu m-a dat nimeni la produs. Nu ştiu de ce a apărut altfel în declaraţie“, spune Cezar Traicu (27 de ani). Proxeneții au fost trimiși în judecată.

Elena Grigore, educatoare la Grădinița nr. 2 cu program normal
„Tot orașul știe cu ce se ocupă ei aici. Eu cred că se prostituează pentru că nu au bani de nicăieri. Până în urmă cu câteva luni am avut mari probleme cu ei. Din cauză că își făceau nevoile în curtea interioară, nici nu puteai să deschizi geamurile că te izbea mirosul de fecale“

Luminiţa Munteanu, şef Asistenţă Socială Primăria Slobozia
„Din câte ştim noi, la Baia Comunală nu se întâmplă nimic necurat. În cazul în care vom descoperi, vom lua măsuri. Vom demara şi noi ancheta noastră“

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite