Chioșcurile din bazar au fost mutate de autoritățile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri, mai multe chioşcuri din zona Bazarului Slobozia au fost mutate de către autorităţile locale, în urma măsurilor impuse de către reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în ceea ce priveşte prevenirea şi stingerea incendiilor.

Deşi iniţial s-a crezut că respective chioşcuri au fost demolate de către autorităţi din cauza faptului că erau amplasate ilegal, acestea au fost doar mutate de pe o parte pe cealaltă a zonei în care se aflau, pentru ca pe viitor autospecialele pompierilor să poată interveni mult mai uşor în caz de pericol.

„Chioşcurile au fost mutate pentru a face loc maşinilor de pompieri atunci când au intervenţii în zonă. Aşa cere regulamentul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa în ceea ce priveşte prevenirea incendiilor“, a explicat Ştefan Costea, şeful Serviciului Public Activităţi Autofianţate din cadrul Primăriei Slobozia.
În perioada următoare, tot din bazar, vor fi ridicate şi 20 de garaje, potrivit aceleiaşi decizii a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite