Scandal între locatarii din Fetești și furnizorul de apă potabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Însoțiți de Poliție, reprezentanții Raja, au debranșat mai multe blocuri cu datorii la apă
Însoțiți de Poliție, reprezentanții Raja, au debranșat mai multe blocuri cu datorii la apă

După ce, în urmă cu câteva zile, furnizorul de apă potabilă din Fetești, societatea constănțeană Raja, a hotărât ca blocuriile cu datorii să fie debranșate de la sistemul cu alimentare de apă, reprezentanții firmei au descoperit că sigiliile au fost rupte de locatari.

Pe 10 noiembrie, două dintre blocurile din cadrul asociaţiei de proprietari FBT- A5, imobilele B1 şi B2, cu cele mai mari datorii au fost debranşate de la reţeaua de apă. Lucrătorii SC RAJA SA au închis vanele de la conductele care alimentau cele două blocuri şi au aplicat un sigiliu, iar capacul de la căminul de racord a fost sudat. La un recontrol realizat în data de 14 noiembrie, s-a constatat că sigiliile fuseseră rupte, capacele sparte, iar locatarii aveau din nou apă, deşi nu se achitase nici un leu din facturile restante.

Drept urmare, în cursul zilei de ieri, echipele de lucrători ale SC RAJA SA Constanţa au debranşat blocurile B1, B2 şi scările B şi C ale blocului F 31 direct de la reţeaua stradală de apă. În plus, pentru intervenția neautorizată asupra sistemelor de alimentare-branșarea ilegală, reprezentanții juridici ai societății vor înainta către organele de Poliție o sesizare pentru identificarea celor implicați.
 
Asociaţia FBT- A5 din Feteşti are în componenţă 16 blocuri, cu 869 unităţi locative, iar la acţiunea de ieri au fost debranşate 96 de garsoniere/apartamente, cele care au acumulat cele mai mari datorii către SC RAJA SA. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite