Săptămânalul ADS Slobozia a apărut la chioşcuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a apărut la chioşcuri a patra  ediţie a săptămânalului „ADS Slobozia“! Echipa redacţională „Adevărul Slobozia“ v-a pregătit în paginile ziarului subiecte inedite şi dezvăluiri în exclusivitate!

Veţi putea citi aşadar, numai în săptămânalul ADS Slobozia:

•    Crimele ultimului deceniu care au zguduit Bărăganul - Soţi geloşi şi neveste ajuse în pragul disperării, sunt personajele celor mai cumplite omoruri petrecute în ultimii zece ani în Ialomiţa

•    „AMARA, DULCE AMARA…“ - Cu gândul la vremurile de glorie ale faimoasei staţiuni, edilii din Amara bagă în reparaţii capitale tabăra unde veneau pionieri, UTC-işti şi ASC-işti din toată ţara. Singura tabără din judeţul Ialomiţa a fost înfiinţată în urmă cu aproximativ patru decenii de comunişti. Pe vremuri, mii de elevi veneau să îşi petreacă vacanţa mare pe malul lacului Amara.

•    Târgul de Floci, locul unde s-a născut Mihai Viteazul - Săpăturile arheologilor, din ultimul deceniu, au scos la iveală, în zona localității Giurgeni, ruinele fostului oraș unde s-a născut Mihai Viteazul

•    CSM Slobozia vrea promovarea cu o nouă conducere tehnică - Fostul antrenor al echipei de primă ligă HCM Știința Baia-Mare, Lucian Ghiulai a semnat un contract pe trei sezoane cu formația slobozeană. Noua conducere tehnică vrea să creeze la Slobozia o echipă puternică cu care să atace promovarea în maximum doi ani.

•    Portret Paul Frâncu trăieşte pentru fizică - Pe vremea în care era elev a îndrăgit foarte mult această disciplină. Predă fizica la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Slobozia de aproape trei decenii.

•    Sfaturi utile despre ce îţi trebuie pentru a-ți radia mașina pentru a beneficia de programul Rabla - Radierea mașinii o face Inspectoratul de Poliție Ialomița, pe baza certificatului de distrugere emis de colectorul de fier vechi

Totodată, în paginile ziarului aveţi 8 pagini de recomandări pentru programele TV din săptămâna 21 – 27 iulie iulie. În total veţi avea pentru citit şi informat 24 de pagini ale săptămânalului ADS Slobozia la preţul de 0,99 lei!
Lectură plăcută şi vă aşteptăm părerile despre noul ziar săptămânal al Ialomiței, pe care îl gândim, cu drag, pentru dumneavoastră! 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite