Şantaj în traifc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să facă rost de bani, doi tineri din Judeţul ialomiţa au provocat intenţionat două accidente de circulaţie, iar, apoi, le-au cerut bani pentru reparaţii celoralţi participanţi la trafic. Oamenii au refuzat, aşa că şoferii ialomiţeni au trecut la ameninţări.

Cei doi tineri din judeţul Ialomiţa de 25 şi 29 de ani aveau un mod inendit de a provoca accidentele. Se deplasau pe drum cu prioritate, opreau și îi invitau pe ceilalți conducători auto să traverseze intersecția, moment în care accelerau și intrau în coliziune cu aceștia.

Ulterior, solicitau diverse sume de bani conducătorilor autoturismelor implicate pentru a nu sesiza organele de poliție cu privire la evenimentul produs.

Vineri după-amiază, la Voluntari, în judeul Ilfov, tinerii au crezut că dau din nou lovitura. După ce au accidentat intenţionat o maşină condusă de un bărbat de 51 de ani şi i-au cerut acestuia suma de 200 de lei, respectivul şofer a mers direct la poliţie.

Fără să mai stea pe gânduri, tinerii ialomiţeni au fugit de la locul accidentului, iar oamenii legii i-au prins pe Şoseaua de Centrură a Capitalei, unde provocaseră un alt accident.

„Cei doi tineri se află acum cercetaţi în stare de libertate sub asptectul sărvârşirii infracţiunii de şantaj“, a declarat inspectorul Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite