STOP VOT! Slobozenii şi-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CAMPANIE Medicii cu care oraşul se mândreşte
CAMPANIE Medicii cu care oraşul se mândreşte

În perioada următoare cititorii vor putea afla poveştile celor mai votaţi doctori în cadrul campaniei iniţiate de ziarul Adevărul.

Timp de două săptămâni slobozenii au putut vota pe portalul  slobozia.adevarul.ro medicii nominalizaţi împreună cu un juriu de specialitate. Printre cei mai votaţi medici de câtre cititori se numără managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, chirurgul-pediatru Vasile Olaru, şi medicul Mirela Niţu, din cadrul Unităţii Primiri Urgenţe, precum şi şefa secţiei de pediatrie a spitalului de la Slobozia, medicul Nina Precup Vâlcea.

Medicii nominalizaţi au fost selectaţi după mai multe criterii:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este medicul pe plan local, însă pentru faptele sale bune bune, nu pentru scandalurile în care a fost implicat!

CV-ul doctorului. Studiile aprofundate, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru doctorul nominalizat

Inovaţie şi cercetare. Dacă a participat la operaţii în premieră pentru comunitatea în care activează, dacă a avut interventii medicale cu un grad înalt de dificultate finalizate cu succes, ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze spitalul cu aparatură performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Nu primeşte şpagă. Ştim că este extrem de important ca medicul nostru să respecte jurământul lui Hypocrate şi să nu-şi condiţioneze actul medical de primirea unor bani sau cadouri.

Urmează poveştile câştigătorilor

Clasamentul final a fost întocmit  în mare parte după consultarea cititorilor, dar şi a unei comisii de juraţi alcătuită din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa şi ai Filialei Judeţene de Cruce Roşie.



Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite