S-au ales cu dosare penale pentru comerț cu produse contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de investigare a fraudelor au identificat ieri trei persoane care vindeau telefoane mobile, produse cosmetice și încălțăminte, ce purtau numele unor firme cunoscute.

Primul indentificat a fost un bărbat de 42 de ani, administrator al unei societăți comerciale din comuna Săveni. Acesta avea la vânzare mai multe perechi de pantofi sport, inscripționate cu numele unor mărci înregistrate.

În aceeași zi, în parcarea Chirana, a fost descoperit un bărbat de 39 de ani din Tecuci, care oferea spre vânzare trei telefoane mobile la prețuri reduse. Acțiuni similare ale poliției s-au desfășurat și la Fetești, în piața din zona gării oamenii legii identificând o femeie, care vindea produse cosmetice contrafăcute la prețuri foarte mici.

„Pe numele celor trei persoane au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, iar bunurile au fost confiscate“, a declarat Iulia Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița. 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite