S-a dus să își înmatriculeze mașina și a aflat că este furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Amara a avut marea supriză să afle că mașina pe care o folosea de ceva vreme pentru a transporta marfă este furată. Bărbatul o cumpărase din Bulgaria, fără măcar să banuiască prin ce mâini trecuse autovehiculul anterior.

Bărbatul de 44 de ani a mers zilele trecute la Registrul Auto Român, Reprezentanţa Ialomiţa, pentru a-și înmatricula autovehiculul. Acolo a aflat cu stupoare că acesta figura urmărit internaţional în bazele de date ale Interpolului.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Compartimentul Trafic şi Furturi Auto, s-a stabilit că autoutilitara  fusese sustrasă din Germania. Valoarea sa se ridică la suma de 8000 de euro.

“A fost luată măsura indisponibilizării autovehiculului la sediul Registrului Auto Român Reprezentanţa Ialomiţa, fiind continuate verificările prin intermediul Biroului Naţional Interpol, în vederea clarificării situaţiei juridice a acestuia”, a spus inspectorul Andreea Loghin purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița..



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite