Rudele lui Dănuţă Chelu: „Suntem ameninţaţi cu moartea şi ni se cere taxă de protecţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul de la Bărbuleşti este departe de a se fi terminat. Apropiaţii lui Dănuţă Chelu, bărbatul trimis după gratii pentru 29 de zile în cursul zilei de ieri, susţin că familia celui pe care Chelu l-a ucis în revolta de duminică nu le dau pace. Oamenii trăiesc într-o continuă disperare.

Membrii clanului din care Dănuţă Chelu face parte nu au linişte din celorlalţi interlopi cu care s-au războit duminică. Aceştia susţin chiar că sunt ameninţaţi cu moartea.

Mai mult, soţia interlopului arestat ieri la Slobozia sub acuzaţia de omor calificat susţine că bărbatul să este nevinovat, iar scandalul ar fi pornit de la o taxă de protecţie pe care ei ar fi trebuit să o plătească rivalilor însă au refuzat să mai facă acest lucru.

„Noi suntem oameni cinstiţi şi muncim pe unde apucăm să ne întreţinem. Ei ne-au cerut mereu taxe de protecţie de sute de milioane pe care am refuzat să le mai plătim. Acum vor să ne omoare pe toţi. Soţul meu este nevinovat, noi nu avem arme în casă“, a declarat soţia lui Dănuţă Chelu.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite