Rezultatele concursului de titularizare 2011 în județul Ialomița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La concursul de titularizare din județul Ialomița s-au înscris 312 candidați, care s-au luptat pentru 121 de posturi vacante. Doar 32 de dascăli au reușit să ia notă de titularizare, adică 7,50.

Cea mai mare notă din Ialomița a fost luată de Dumitrașcu Simion Nicoleta, din Slobozia, care a obținut 9,55 pentru postul de educatoare (profesori pentru învățământ preșcolar).
Contestaţiile depuse astăzi vor fi rezolvate până în 21 iulie, iar afişarea rezultatelor finale ale concursului de titularizare de anul acesta se va face în aceeași zi. Profesorii care au obţinut peste nota 7 vor fi repartizaţi pe posturile vacante titularizabile în şedinţă publică, urmând ca în 26 iulie lista posturilor titularizabile rămase vacante după prima repartizare să fie afişată pe site-ul Ministerului Educaţiei, la inspectoratul şcolar şi la centrele de concurs.
VEZI AICI REZULTATELE DIN IALOMIȚA!

Profesorii vor primi deciziile de repartiţie pe post în data de 5 august. Va urma apoi o nouă etapă de repartizare a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7 pe posturile titularizabile rămase vacante, în care candidaţii vor depune cereri de înscriere a opţiunilor pentru alte centre de concurs.

În data de 30 iulie, pe portalul Ministerului Educaţiei vor fi publicate posturile netitularizabile rămase vacante.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite