Rezultate finale BAC 2011: Află aici notele după contestaţii din judeţul Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Speranţele celor 288 de candidaţi, care au contestat notele primite în sesiunea de toamnă a bacalaureatului s-au spulberat. Numai trei tineri au promovat examenul după recorectarea lucrărilor.

Tinerii s-au îndreptat încă de la primele ore ale dimineţii către centrele unde ştiau ca urmează să fie afişate rezultatele.Au aşteptat ore întregi plini de speranţă în faţa panourilor, însă în momentul în care reprezentanţii comisiei au sosit cu listele, absolvenţii  şi-au dat seama ca nu mai există nicio speranţă şi ca vor trebui să îşi ia gandul de la facultate anul acesta.

Chiar dacă au fost admise mai multe contestaţii, 98% dintre candidaţi nu au reuşit sa obţină media finală 6. Printre ei se numără şi Daniela Petcu (22 de ani) din Slobozia. Tânăra s-a aflat la numai 19 sutimi de promovarea examenului de maturitate.

„Nu îmi ieşea media şi am preferat sa dau din nou la limba română în sesiunea de toamnă. Am crezut că va fi mai uşor, însă m-am înşelat. După recorectare, media mi-a crescut numai cu 5 sutimi. Sunt foarte dezamăgită”, a spus tânăra.

Cele 288 de lucrări au fost recorectate la Liceul Ion Luca Caragiale din Bucureşti. În urma reexaminării, procentul de promovabilitate în Ialomiţa a crescut  cu doar 0,21 %.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite