Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acestă dimineaţă elevii ialomiţeni au aflat ce rezultate au obţinut la cea de-a doua sesioune a bacalaureatului. Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia a fost primu centru de examen din judeţ unde au fost afişate listele.

UPDATE: Rezultatele preliminarii arată că în Ialomiţa doar 20,87 % din candidaţi au trecut bac-ul de toamnă. Pentru mai multe amănunte citeşte aici

Emoţii mari în curtea centrului de examen din Slobozia. Absolvenţii de liceu au venit să vadă rezultatele. Iulian Munteanu (19 ani ) era foarte supărat.
Tânărul a picat şi de această dată examenul. Matematica a fost disciplina care i-a dat bătăi de cap.
Dacă în vară a reuşit să obţinî nota 4,20, acum a obţinut doar 2,80.


„Subiectele au fost mai grele decât data trecută, dar am învăţat şi mă aşteptam să iau notă mare. Nu cred că voi face contestaţie pentru că am picat cu notă mică şi aş avea nevoie de peste două puncte pentru a promova. Chiar daca s-a făcut o greşeală nu cred că cineva îşi va asuma responsabilitatea să mă treacă “, a spus tânărul.

Pe centrele de examen unde a fost desfăşurată cea de-a doua sesiune a bacalaureatului, rezultatele preliminarii clasează Colegiul Naţional Mihai Viteazu din Slobozia cu o promovabilitate de 97,5 %, urmat de Liceul Pedagogic Matei Basarab cu 30%.




Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite