Restricţii în trafic pe Autostrada Soarelui şi DN2A, în judeţul Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii vor fi prezenţi pe A2 până la sfârşitul lunii
Muncitorii vor fi prezenţi pe A2 până la sfârşitul lunii

Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui din cauza unor lucrări de întreţinere şi reparaţie a podului ridicat peste râul Pasărea. Şoferii care vor să ajungă la mare trebuie să circule doar pe o singură bandă.

La kilometrul 21 al Autostrăzii Soarelui muncitorii vor lucra până la sfârşitul lunii pentru a repara podul ridicat peste râul Pasărea. Tocmai de aceea şoferii care doresc să meargă către Constanţa au la dispoziţie doar o singură bandă.

Atenţie la biciclişti
!

De asemenea, în această după amiază, traficul va fi restricţionat şi în judeţul Ialomiţa, pe DN2A, la Giurgeni. Şoseaua va fi tranziată de către participanţii la Turul Naţional de Ciclism al României. Bicicliştii vor porni tocmai din Constanţa şi se vor îndrepta către Bărila, parcurgând câţiva kilometri şi pe raza judeţului Ialomiţa.

„Pentru a evita pericolul producerii unor accidente, şoferii trebuie să circule cu o viteză redusă şi nu au voie să intre în depăşire. De asemenea, cei care circulă în contra sens, trebuie să staţioneze pe dreapta până când va trece carvana“, recomandă inspectorul Paul Ulieru, din cadrul Centrului Infotrafic.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite