Reprezentaţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor doresc să ofere sprijin stareţei păcătoase de la Tăriceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mănăstirea Tăriceni, locul în care a izbucnit scandalul Foto: Click
Mănăstirea Tăriceni, locul în care a izbucnit scandalul Foto: Click

În urmă cu o lună la mănăstirea călărăşeană Tăriceni a izbucnit un imens scandal. Stareţa schitului aducea pe lume la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti două fetiţe. Astăzi, maica a părăsit patul de spital alături de copile, iar reprezentanţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor s-au declarat disponibili să o ajute să îşi crească micuţele.

În cadrul serviciilor sociale ale Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor s-a luat decizia ca maica stareţă de la Tăriceni să fie sprijinită. Reprezentanţii instituţiei nu au spus însă şi în ce va consta ajutorul oferit maicii care a adus pe lume gemenele.

„Episcopia are disponibilitatea de a oferi sprijin financiar şi moral maicii, pentru a o ajuta să depăşească momentul dificil în care se află“, a declarat preotul Daniel Sturzoiu, consilier social misionar în cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Cine este tatăl gemenelor?

La o lună de la izbucnirea scandalului, paternitatea celor două fetiţe aduse pe lume de maica păcătoasă nu a fost încă stabilită. Ancheta deschisă de reprezentanţii Episcopiei este încă în desfăşurare.

„Ancheta nu s-a finalizat. Vă vom oferi rezultatele ei printr-un comunicat de presă“, a declarat diaconul Silviu Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite