Prinţesa karturilor de la Palatul Copiilor Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa Carmen Elena Dănoiu (9 ani) a dat caii de la caleaşcă pentru cei de la karturi şi bagheta magică pe schimbătorul de viteze. A încercat pe rând să fie înotătoare, dansatoare sau biolog.

Înot a practicat doar o săptămână, în timpul unei vacanţe de vară, pe care a petrecut-o în Bulgaria alături de bunici. „Erau interesante lecţiile de înot. Erau copii din mai multe ţări”, rememorează Carmen.

După vacanţă, micuţa a fost nevoită să renunţe la acest sport. Acasă, nu avea unde să continue să îl practice. Aşa că a descoperit dansurile. Timp de trei luni, s-a mişcat în ritm de vals şi tango, până când a renunţat. „Mi se părea că paşii erau mereu aceiaşi. Ne mişcam de fiecare dată la fel, pe aceleaşi melodii”, motivează Carmen.

image



Atrasă fiind de ştiinţele naturii, fetiţa a mers şi la cercul de Agro-Biologie, din cadrul Clubului Elevilor de la Ţăndărei. În timpul lecţiilor de biologie, însă, zumzetele motoarelor micilor maşini nu conteneau. Curioasă, Carmen a mers pe pistă, să vadă ce se întâmplă acolo. Antrenorul a surprins-o că trage cu ochiul şi i-a propus să se înscrie la karting. „Am acceptat imediat, a doua zi eram deja pe pistă”, spune Carmen.


în săptămânalul „ADS Slobozia“, aflat la toate chioșcurile de ziare din întreg județul, prințesa kartingului spune pe larg ce vrăji a mai făcut  !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite