Primăria Slobozia continuă să risipească banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii vor să dea în această vară peste un milion de lei pentru a amenaja un atelier de gastronomie pentru elevi şi un centru de documentare şi informare şcolară.

Construcţia în care se vor amenaja atelierele şcolare este o centrală termică, cu staţie de hidrofor, dezafectată, construită pentru ansambluri urbane în anii 1977, în vecinătatea Şcolii nr. 2 „Sf. Andrei” Slobozia, în prezent neutilizabilă.

„Pentru realizarea corespunzătoare a spaţiilor necesare desfăşurării procesului de învăţământ, este necesară realizarea a două ateliere şcolare: unul pentru activităţi extracurriculare (aplicaţii tehnologice, gastronomice, artistice) şi unul pentru documentare şi informare, cu anexele necesare (oficiu, două grupuri sanitare pe sexe), hol acces şi un atelier mecanic pentru întreţinerea şcolii“, susţine municipalitatea.

În spaţiul fostei centrale termice, se amenajează atelierul mecanic şi un spaţiu pentru staţia de hidrofor pentru blocuri de locuinţe cu regim înalt al S.C. Urban S.A. Spaţiile vor fi separate cu un perete din zidărie de cărămidă de 25 cm grosime.

Fixarea armăturilor centurilor intermediare se va realiza prin intermediul unor gulere metalice prinse de stâlpii prefabricaţi, de care se vor suda mustăţi care să respecte lungimile de ancoraj. Nu se va interveni asupra structurii de rezistenţă. Acoperişul se va realiza din şarpantă din lemn pe scaune şi învelitoare din ţiglă metalică.

Alimentarea cu energie electrică se va realiza din reţeaua existentă în zonă prin intermediul unei firide de branşament, alimentarea cu apă se realizează din reţeaua stradală, apele menajere se vor evacua la reţeaua stradală, iar pentru alimentarea cu căldură şi prepararea apei calde menajere se propune amplasarea unei centrale termice alimentată cu gaze naturale.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite