Poveste de dragoste cu final tragic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Sfântu Gheorghe şi-a încheiat socotelile cu viaţa, noaptea trecută, după ce s-a certat cu iubita sa. Tânărul trăia cu impresia că femeia pe care a iubit-o avea o relaţie cu alt bărbat.

Veştile despre infidelitatea fetei alături de care sinucigaşul a decis să îşi trăiască tot restul vieţii viuau de foarte mult timp pe străzile din Sfântu Gheorghe.

Noaptea trecută, după ce a dat pe gât câteva sticle cu băutură, tânărul a început să îi ceară explicaţii femeii. Alcoolul i-a luat imediat minţile şi a devenit agresiv.

De temă să nu aibă de suferit, concubina tânărului s-a încuiat într-o cameră din casa unde locuia. Disperat şi cu sufletul încărcat de durere, tânărul a luat o funie, iar apoi s-a spânzurat chiar în faţa încăperii unde stătea ascunsă iubita sa.

După câteva clipe, femeia a ieşit din cameră şi a văzut trupul neînsufleţit al bărbatului. Cutremurată de spaimă, a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD. Efortul medicilo de a-l salva pe tânăr au fost zadarnice.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite