Pompierii, în sprijinul ialomiţenilor neputincioşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţie în localitatea Mircea cel Bătrân
Intervenţie în localitatea Mircea cel Bătrân

Deşi viscolul şi ninsoarea au încetat de mai bine de două săptămâni, zeci de locuinţe din Ialomiţa sunt încă înzăpezite. Pompierii au venit zilele acestea în sprijinul oamenilor în vârstă, care nu au putut să îndepărteze singuri stratul de omăt din jurul caselor.  

Militarii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi în ultimele zile de primarii mai multor localităţi ialomiţene, să intervină pentru deszăpezirea unor locuinţe. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, 25 de pompieri de la secţia Urziceni s-au deplasat în localitatea Grindu, unde au acţionat ore întregi pentru deszăpezirea a şapte locuinţe.

“ În aceeaşi zi, alţi 19 subofiţeri de la Garda Slobozia au intervenit pentru deszăpezirea şi crearea căilor de acces către drum în cazul a trei locuinţe din localitatea Mircea cel Bătrân”, a spus locotenenetul George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Acţiunile au continuat şi în ultimele trei zile când, cu ajutorul pompierilor, au mai fost deszăpezite 10 locuinţe din localităţile Grindaşi şi Griviţa.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite