Polițiștii le-au reamintit slobozenilor cum să se ferească de infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Fii precaut. Hoţii nu dorm!”. Este mesajul pe care oamenii legii l-au transmis cetățenilor în cadrul unei campanii care își propune prevenirea furturilor din locuințe. Polițiștii au împărțit pliante și au stat de vorbă cu cetățenii reamintindu-le că paza bună trece primejdia rea.

Efectivele Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au acţionat în Piaţa Agroalimentară şi Piaţa Cuza Vodă. Le-au distribuit oamenilor pliante și afișe care conțin mesaje destinate prevenirii spargerilor de locuințe.

Cu acest prilej, fiecare slobozean care a stat de vorbă cu oamenii legii a aflat cum poate să evalueze vulnerabilitatea propriei locuințe la spargeri, folosindu-se de o grilă special elaborată în acest sens de către specialiștii Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității.

"Grila de evaluare a siguranţei locuinţei poate fi găsită şi on-line, pe site-ul Groupama Asigurări, iar cei care o vor accesa vor primi, în funcţie de punctajul obţinut, recomandări preventive de natură să conducă la creşterea nivelului de securitate al casei", a spus Inspectorul Andreea Loghin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite