Poliţia Ialomiţeană vă asigură Sărbători Liniştite !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ialomiţeni vor desfăşura toate activităţile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă civică, precum şi pentru prevenirea producerii unor accidente sau pagube materiale pe fondul folosirii necorespunzătoare sau ilegale a obiectelor artizanale.

Efective sporite de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, poliţie judiciară, investigarea fraudelor, structurilor de arme explozive şi substanţe periculoase, criminalişti şi luptătorii Serviciului Intervenţie Rapidă vor acţiona pe perioada Sărbătorilor de Iarnă pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică pe întreg teritoriul judeţului.

Dispozitivele de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea infracţiunilor stradale pe raza localităţilor urbane şi rurale, în special în zonele aglomerate şi locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (târguri, oboare, pieţe, etc.).

De asemenea, poliţia va monitoriza atent normele legislative care reglementează regimul materiilor explozive şi desfăşurarea operaţiunilor cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite