Plajele din staţiunea Amara asaltate de turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii au profitat de temperaturile mari din week-end
Turiştii au profitat de temperaturile mari din week-end

Vremea frumoasă din week-end i-a făcut pe turişti să iasă din case şi se se îndrepte către plajele din staţiunea balneară Amara. Oamenii au profitat din plin de temperaturile de peste 30 de grade Celsius înregistrate în termometre.

Cea mai aglomeartă plajă din Amara a fost Mirceştiul. Cu mic cu mare, turiştii au venit să stea la soare, să se scalde în apa lacului şi să profite de efectele curative ale nămolului.

Ana Mihai (23 de ani), din Slobozia şi-a luat cu ea cele mai bune prietene şi au venit să facă plajă aici. După ce s-au plimbat toată vara la mare şi la munte, felele s-au gândit că ar fi bine să treacă şi pe la Amara. Fără să mai ceară şejlog, şi-au întins cearşafurile pe nisip şi au stat la soare câteva ore.

„Nu puteam să ratăm închiderea sezonului estival fără să venim la Amara. Este foarte frumos aici, plaja este curată, la fel şi apa. Ne simţim bine“, a spus tânăra încântată.

Distracţie pentru cei mici

Şi micuţii s-au bucurat de căldura din week-end. Însoţiţi de părinţi, copiii au mers la piscina amenajată special pentru ei şi au încins o partidă de bălăceala, supravegheaţi de angajaţii bazinului.

„Eu mi-am cumpărat un colac nou ca să vin aici. Mă joc cu fetele şi cu băieţii. Îmi place“, a spus încântat micuţul Andrei Iovan (10 ani).

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite