„Pitbull-ul“ Atodiresei a venit la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Atodiresei le-a explicat jurnaliştilor regulile de desfăşurare ale galei foto: A. Boştină
Ionuţ Atodiresei le-a explicat jurnaliştilor regulile de desfăşurare ale galei foto: A. Boştină

Cunoscutul arbitru şi luptător K1, Ionuţ „Pitbull-ul“ Atodiresei, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în legătură cu gala de kickboxing ce va avea loc vineri, 15 octombrie, în sala sporturilor din Slobozia.

Atodiresei a fost prezent, încă de dimineaţă, în tribunele sălii de handbal municipale unde a asistat la victoria categorică a formaţiei CSM Unirea Slobozia împotriva Universităţii Târgovişte. Imediat după meci „Pitbull-ul“ însoţit de organizatorul galei, Cristian Ursu şi de comentatorul K1 Valentin Halacenco, a susţinut o conferinţă de presă în incinta unui cunoscut restaurant din Slobozia.
La eveniment au mai participat şi cei doi luptători slobozeni care vor intra în ring săptămâna viitoare, Sorin Simion şi Ştefan Vrabie.
„Vreau să vă spun că în calitatea mea de arbitru al acestei gale voi fi total imparţial chiar dacă în ring vor lupta şi sportivi legitimaţi la clubul unde mă pregătesc şi eu. Sunt sigur că aici, la Slobozia, va fi un regal de kickboxing“, declară Ionuţ Atodiresei.
Prezentarea tuturor luptătorilor care vor urca în ring vinerea viitoare, precum şi proba de cântar va avea loc joi, 14 octombrie, înt cadrul unei ceremonii care se va desfășura în sala de festivităţi a unui cunoscut hotel din staţiunea Amara.
În seara galei şi-a confirmat prezenţa cel mai cunoscut luptător K1 din România, Daniel Ghiţă, calificat în finala K1 2010, de la Yokohama, precum şi cunoscuţii Cătălin Moroşanu, Ciprian Sora, Sebastian Ciobanu şi promotorul K1 Eduard Irimia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite