Peste 40.000 de maşini vor tranzita Autostrada Soarelui în această noapte şi mâine dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începutul de week-end aduce din nou aglomeraţie pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic informează că problemele în trafic vor apărea încă de la primele ore ale dimineţii, mai precis între 6.00 şi 8.00.

„Şi în acest week-end ne aşteptăm ca, la primele ore ale dimineţii, traficul pe Autostrada Soarelui să se defăşoare cu dificultate“, a declarat subinspectorul Cătălin Bocai, din cadrul Centrului Infotrafic.

Cel mai aglomerat va fi, însă, după ora prânzului, susţin reprezentanţii Infotrafic. La punctele de taxare de la Feteşti, ar putea apărea astfel coloane de maşini de peste trei-patru kilometri.

Mai multe puncte de taxare deschise

Pentru ca drumul către litoral să se desfăsoare în condiţii normale, reprezentaţii Centrului Infortrafic au luat măsuri. „Am solicitat celor de la Compania Naţională de Autostrăzi ca, la orele în care traficul va fi intens, să deschidă câte cinci puncte de taxare“, adaugă subinspectorul Cătălin Bocai.

Rute ocolitoare

Turiştii care vor să scape de cozile de maşini de pe A2 au la dispoziţie varianta ocolitoare DN2A-E 60 Bucureşti- Urziceni-Slobozia-Hârşova-Constanţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite