Pescuit, picnic și relaxare pe lacul Fundata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profitați de ultimele zile de vară pentru a merge la pescuit sau la picnic pe malul lacului Fundata, înconjurați de un peisaj mirific. Situat în inima Bărăganului, lacul Fundata reprezintă un adevărat paradis pentru pescarii amatori din județ. Într-o zi, în care vreţi să vă bucuraţi de natura sălbatică fără drum lung şi fără mare cheltuială, Fundata reprezintă locul ideal pentru relaxare, alături de familie  sa

Frecventat, cândva, pentru proprietățile terapeutice ale nămolului, lacul Fundata a fost uitat de oameni, spre bucuria miilor de pești sau păsări, care au găsit aici locul ideal pentru a-și face casă.

Lacul, în suprafață de 510 hectare, se află în Valea Reviga, la 20 km de Municipiul Slobozia. Partea de sud a lacului este sălcie, în timp ce partea de nord are apă dulce și conține mai multă vegetație și faună acvatică. Adâncimea maximă a apei este de cinci metri.

„ Mă apucă nostalgia pentru că a fost balta tinereții mele! Dumnezeule, ce vremuri, ce carasi mai prindeam acolo! Din păcate în ultima perioadă nu am mai reușit să merg la pescuit acolo, dar am auzit de la alți prieteni că încă se poate prinde caras și crap frumușel. Oricum, pentru cine vrea să se relaxeze într-o după amiază îi recomand, cu tărie, zona Fundata“, spune Mihai Baruț (34 ani).
Citiți mai multe amănunte în ultimul număr al săptămânalului ADS Ialomița!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite