Pe timp de criză, locuitorii din Slobozia se îmbracă de la second-hand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii stau la coadă pentru a putea cumpăra hainele la mâna a doua
Oamenii stau la coadă pentru a putea cumpăra hainele la mâna a doua

Al doilea val de criză i-a făcut pe locuitorii municipiului să strângă cureaua până la ultima gaică. Pentru a economisi ceva bani, oamenii preferă să cumpere haine purtate deja în locul celor noi, pentru că sunt ieftine. Cele mai multe produse au preţuri care nu depăşesc 10 lei, iar magazinele second-hand au promoţii tentante pentru buzunarele tuturor.

Pentru a putea cumpăra hainele la mâna a doua, clienţii aşteaptă cu orele în faţa magazinelor second-hand. În momentul în care comercianţii deschid uşile, oamenii pur şi simplu năvălesc înăuntru pentru a putea cumpăra hainele.

Chiar dacă a stat la coadă până când a reuşit să intre într-un second-hand, Nicolae Popescu (40 de ani) a fost la cumpărături şi ieri. De data aceasta, bărbatul a venit să îi cumpere băiatului său o pereche de pantaloni şi o cămaşă. Ambele produse l-au costat doar 6 lei.

„Am dat câte trei lei pe fiecare produs. Să ştiţi că unele dintre hainele de aici sunt aproape noi şi foarte frumoase. Mie nu îmi este ruşine să cumpăr de la aceste magazine“, spune bărbatul.

Cumpărătorul se ma uită la câteva haine şi descoperă o geantă de voiaj, al cărei preţ nu depăsea 4 lei. Fără să mai stea pe gânduri o adaugă în coşul de cumpărături pe care l-a primit la intrare şi se îndreaptă către casa de marcat.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite