Oare ce le-a adus Moş Nicolae copiilor cuminţi ?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferta cadourilor de Moş Nicolae a fost bogată
Oferta cadourilor de Moş Nicolae a fost bogată

Noaptea trecută, bătrânul Moş Nicolae a trecut pe la casele tuturor copiilor cuminţi şi le-a pus  în ghetuţele frumos lustruite câte un cadou. Micuţii din Slobozia au primit în dar de la bătrânel hăinuţe, dulciuri şi jucării sofisticate. În schimb, cei poznaşi au primit în dar câte o nuieluşă.

Mama micuţului George Huzu (1an), Nicoleta Popescu ( 21 ani) a discutat cu Moşul şi au decis de comun acord ca anul acesta, băieţelul să primească o pereche de ghetuţe nou nouţe şi câteva bluziţe.

Ca să îi dea un ajutor Bătrânelului, tânăra mămică a mers prin toate magazinele care comercializează articole de îmbrăcăminte pentru copii. După ce a studiat oferta, a decis să cumpere o pereche de ghetuţe la preţul de 23 de ani.

„Am decis să îi cumpăr o pereche de ghetuţe şi, probabil, câteva dulciuri. Este prea mic să primească jucării“, este de părere mămica.

La vremuri noi, cadouri şi mai noi


Dacă tânăra Carla Alexandru (31 de ani) era obişnuită să primească de la Moş Nicolae doar dulciuri şi fructe, ea a trebuit să studieze serios oferta magazinelor din oraş pentru a-l convinge pe Moş să îi aducă micuţei Ioana (5 ani) păpuşa Barbi mult visată care ştie să cânte şi să danseze.

„Am fost cuminte şi sigur Moş Nicolae nu m-a uitat. Am primit păpuşa Barbi pe care mi-o doream“ a spus micuţa Ioana.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite